Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra svoj 64. rođendan proslaviće predstavama koje će u martu biti isključivo humanitarnog karaktera. Predstave će biti izvedene na Kamernoj sceni u Nišu, ali i u drugim gradovima, a prva predstava zakazana je za 7. mart.

U četvrtak, 7. marta gledaoci će moći da uživaju u predstavi Šok prepoznavanja, rađenoj u režiji Ninoslava Živojinovića sa početkom u 20 časova. Utorak, 12. mart rezervisan je za ostvarenje Polanski protokoli u režiji Aleksandra Mihailovića sa početkom u 20 časova. Istom predstavom, Akademsko pozorište gostovaće u Narodnom pozorištu u Kraljevu 13. marta od 21 čas. Takođe i kragujevačka publika će na sceni PMF-a 14. marta od 18 časova moći da pogleda Prolanske protokole.

Po povratku, na Kamernoj sceni će se u utorak 19. marta igrati predstava PMS-D u režiji Momčila Raičevića sa početkom u 21 čas. U Niškom Narodnom pozorištu u petak 22. marta gledaoci će moći da prisustvuju predstavi Prosidba i medved koja je rađena u režiji Mete Jovanovskog sa početkom u 20 časova.  Poslednja predstava na Kamernoj sceni Laki komad u režiji Uroša Milojevića održaće se 26. marta sa početkom u 20 časova. Predstava Igre u pesku koja je delo kolektivne režije zatvoriće Keza fest u Banja Luci u DIS teatru 31. marta u 20 časova.

Ulaznice za predstave moguće je nabaviti u vidu donacije sat vremena pre početka predstave na ulazu u salu.

O autoru