Bioskop „Cine Grand” u periodu od 20. do 26. juna donosi devet novih filmova: „Bajkeri”, „Ubod”, „Egzorcizam”, „Van sezone”, „Druga runda”, „Objašnjenje za sve”, „Grozan ja 4”, „Drugi čin”, kao i „Gospodin Blejk”.

Film Bajkeri sa Ostinom Batlerom, Džodi Komer, Tomom Hardijem i Normanom Ridusom u glavnim ulogama, prati priču o motociklističkom klubu Vandali sa srednjeg zapada. Kroz živote članova kluba, prati se njihov razvoj od lokalne grupe autsajdera do moćne bande koja menja zajednicu i izaziva strah svojim ponašanjem.

Ubod priča o devojčici Šarlot gaji tajanstvenog pauka koji se pokazuje mnogo pametnijim nego što je očekivala. Međutim, stvari izmiču kontroli kada njen ljubimac preraste u ogromno, mesožderno čudovište. Šarlot se suočava sa opasnošću koju predstavlja njen nekada voljeni ljubimac, boreći se za opstanak svoje porodice.

Glavni lik novog horor filma Egzorcizam jeste Entoni Miler, glumac sa turbulentnom prošlošću, počinje da gubi kontrolu nad svojim životom dok snima horor film. Kako se sve više udubljuje u mračnu ulogu, njegova emocionalna nestabilnost dolazi do izražaja. Istovremeno, njegova otuđena kći sve više sumnja da nešto natprirodno utiče na njega, i suočava se sa istinama koje mogu biti opasnije nego što je mogla zamisliti.

Van sezone govori o mladića po imenu Matjže, koji živi u Parizu, i Alis, iz malog grada na Balearskim ostrvima, započinju kratku ljubavnu vezu nakon slučajnog susreta. Godinama kasnije, melanholični Matje odlazi u banju da potraži mir, gde ponovo sreće Alis i njihova priča dobija neočekivani obrt.

Druga runda prati degradiranu poliitčku novinarku, gospođicu Pov, koja dobija zadatak da prati predsedničku kampanju između dva kruga glasanja. Kandidat Pjer-Anri Mersije, naslednik moćne porodice, izaziva njenu sumnju zbog svoje prošlosti. Pov pokreće istragu koja otkriva mračne tajne koje mogu promeniti tok izbora.

Film Objašnjenje za sve prati priču koja se dešava tokom leta u Budimpešti, gde srednjoškolac Abel ne može da se fokusira na ispite zbog ljubavi prema najboljoj drugarici Janki. Janka, s druge strane, pati zbog neuzvraćene ljubavi prema svom oženjenom nastavniku istorije. Njihove međusobne tenzije eskaliraju, pretvarajući Abelov maturski ispit u nacionalni skandal.

Četvrti deo filma Grozan ja vraća se nakon sedam godina. Ovaj put, Gru i njegova porodica suočavaju se sa novim neprijateljem, Maksimom Le Malom, i njegovom opasnom partnerkom Valentinom. Uz nove avanture i izazove, Gru i njegova porodica ulaze u novo uzbudljivo poglavlje.

Drugi čin govori o Floransi koja želi da predstavi svog oca, Gijomma, muškarcu svog života, Davidu, koji ne deli njene ozbiljne namere. U pokušaju da se oslobodi Florans, David je upoznaje sa svojim prijateljem Vilijem. Njih četvoro se sreću u zabačenom restoranu, gde se situacija komplikuje na neočekivane načine.

Gospodin Blejk prati biznismena Endru Blejka preuzima posao batlera u francuskoj plemićkoj kući kako bi očuvao uspomene na svoju pokojnu suprugu. Njegov život se menja kada se suoči sa ekscentričnim ponašanjem vlasnice kuće i osoblja, što vodi do neočekivanih situacija i novih spoznaja.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru