Bioskop „Cine Grand” u periodu od 13. do 19. juna donosi tri nova filma: „U mojoj glavi 2”, „Dečko ubija svet”, kao i „Zver”.

U mojoj glavi 2 predstavlja nastavak priče o tinejdžerki Rajli, njenim unutrašnjim glasovima – Radosti, Tugi, Besu, Strahu i Gađenju – dolazi nova emocija, Anksioznost. Dok se glavna kontrola u njenom umu iznenada ruši, ove emocije se suočavaju sa promenama i nesigurnošću, jer Anksioznost dolazi sa nečim novim i neočekivanim.

Zver govori o tome kako su u budućnosti, emocije su postale opasne. Gabrijela koristi mašinu koja joj omogućava da pregleda svoje prošle živote i oslobodi se svih snažnih osećanja. Nakon toga, upoznaje Luisa, s kojim oseća duboku povezanost, kao da ga oduvek poznaje. Ova melodrama, sa žanrovskim elementima, dešava se u tri vremenska perioda: 1910, 2014. i 2044. godine.

Dečko ubija svet prati gluvonemog Dečak s bujnom maštom postaje žrtva tragedije kada mu ubiju porodicu. Mračni šaman ga obučava da potisne svoju maštu i postane smrtonosno oruđe.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Cine Grand

O autoru