Bioskop „Cineplexx” u periodu od 3. do 10. jula donosi dva nova filma: „Do zadnjeg dana” i „Blue Lock the Movie – Episode Nagi”.

Film Do zadnjeg daha je napeti akcioni triler sa Milom Jovović, Dženifer Hadson i Komonom. Priča se fokusira na Maju i njenu kćerku, koje su prisiljene živeti pod zemljom jer je planeta Zemlja postala neprikladna za život zbog nedostatka kiseonika. Povremeno izlaze na površinu koristeći specijalno odelo za kiseonik koje je napravio Majin suprug Darijus, za koga ona misli da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par koji tvrdi da poznaje Darijusa i zna njegovu sudbinu, Maja pristaje da ih pusti u svoj bunker. Međutim, postavlja se pitanje da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju.

Blue Lock the Movie – Episode Nagi prati priču srednjoškolca Nagi Seishira, koji je smatrao da je sve dosadno dok nije upoznao svog školskog druga Mikage Rea. Reo, koji sanja o osvajanju Svetskog prvenstva, otkriva Nagijev skriveni talenat za fudbal. Reov poziv inspiriše Nagija da se pridruži misterioznom projektu Blue Lock, gde se susreće sa najboljim fudbalskim napadačima iz cele zemlje. Nagijev san je da postane najbolji, uz Reovu podršku, i ulazi u svet fudbala koji nikada nije upoznao.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

O autoru