U periodu od 22. do 28. februara na platnu bioskopa „Vilin Grad” naći će se pet novih filmova „Buntovnica”, „Ekipa iz Džungle 2: Svetska turneja”, „Ubica demona - Hašira obuka”, „Lisa Frankenštajn” i film „Dina: Drugi deo” čija projekcija kreće od 28. februara.

Buntovnica je komedija o ocu i ćerki koja prati priču dvanaestogodišnjakinje Džordžije, devojčice koja je snalažljiva i koja tajno živi u svom stanu u predgrađu Londona, nakon smrti svoje majke. Zajedno sa prijateljem Alijem zarađuje novac krađom bicikala, a socijalne radnika laže da živi sa ujakom. Niotkuda nailazi njen otac, prvi put u životu, i ubeđuje Džordžiju da se suoči sa stvarnošću, ali je ona nezainteresovana za njegova ubeđenja. Naposletku oboje shvataju da imaju još dosta toga da nauče.

Ekipa iz Džungle 2: Svetska turneja animirani je film o timu iz džungle koji ima zadatak da zaštiti svoju džunglu od ružičaste pene kojom je džungla prekrivena. Postavio ju je super-zlikovac, a ta pena u dodiru sa vodom eksplodira. Ekipa iz džungle će morati da krene u avanturu ne bi li našli protivotrov.

Dina: Drugi deo donosi istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Poul Atreides se nalazi na svoj ratnom putovanju kroz osvetu protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, ali se nađe na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koji samo on može predvideti.

Ubica demona - Hašira obuka jeste film u kome Tanjiro traži Himejime za rigoroznu obuku kako bi postao član Korpusa ubice demona. Gospodar demona Muzan koji je po prirodi veoma nemilosrdan nastavlja svoju potragu za Nezuko i Ubujašiki. Intenzivne obuke, bitke i početak narednog poglavlja Tanjirovog putovanja.

Lisa Frankenštajn je film koji prati priču poznate scenaristkinje Dijablo Kodi o neshvaćenoj tinedžerki i njenoj simpatiji iz srednje škole, koji je potpuno slučajno veoma zgodan leš. Nakon niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću u ubilačku misiju ne bi li pronašli ljubav, sreću i još dosta toga, a pored toga i nekoliko delova tela koji nedostaju..

Karte se mogu nabaviti na blagajni bioskopa Vilin Grad

O autoru