U periodu od 21. do 27. marta na repertoaru bioskopa „Cine Grand” naći će se četiri nova filma: Baba Jaga”, 48 sati i jedan minut”, „Čelična kandža” i  „Uspavani psi”.

Baba Jaga je priča o bajkovitom kraljevstvu u kome živi veštica Jaga. Kako bi postala bolja veštica, potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je ukrala zla čarobnica Beladona. Neočekivana poseta princeze Safir, doneće Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem.

Film Uspavni psi prati bivšeg detektiva za ubistva Roja Frimana koji prolazi kroz terapiju za Alchajmerovu bolest. Od njega se traži da preispita brutalan slučaj ubistva koji je davno zaboravljen. Roj se javlja svom bivšem partneru da mu pomogne kako bi ponovo pokrenli istragu. Roj je primoran da se suoči sa stvarnošću koja menja njegov život iz korena

Čelična kandža je istinita priča o braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju. Kroz tragediju i trijumf, a u senci svog oca i trenera, braća teže da dosegnu svoju besmrtnost.

Film 48 sati i jedan minut govori o otmici deteta čiji slučaj može da se pokrene tek za 48 sati. Zabrinuta majka u međuvremenu odlazi u potragu po opasnim beogradskim ulicama, uprkos dejstvu psihijatrijskih lekova.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand

O autoru