U periodu od 2. do 8. novembra na repertoaru bioskopa „Cine Grand” naći će se četiri nova filma:„Bučerov prelaz”, „Trolovi: Bend na okupu”, „Dragi Dejvid ” i „Kapetan Marvel 2”.

Bučerov prelaz je film odrađen kao adaptacija književnog dela Džona Vilijamsa, dok jednu od značajnijih uloga tumači Nikolas Kejdž. Radnja je smeštena u sedamdesete godine 19. veka i prikazuje glavnog junaka kao lovca na bivole koji uspeva da primami naivnog mladića u ambicioznu avanturu koja uključuje i stenovite planine Kolorada.

Animirani film Trolovi: Bend na okupu vodi na uzbudljivo i šareno putovanje kroz ljubavnu priču Make i Zakerala koji se ovaj put sreću sa otkrivnjem njegove prošlosti koja priča tužnu priču o raspadu benda i cele njegove porodice. Flojda, Zakerlovog brata, kidnapuju zbog neizmernog talenta u muzici, a zadatak zaljubljenog para je da spasu Flojda njegove okrutne sudbine kako bi ponovno ujedinili braću.

Dragi Dejvid  je jeziva priča koja počinje 7. avgusta 2017. godine kada karikaturista Adam Elis počinje da prepričava događaje u kojima duh preminulog deteta okupira njegov stan i pokušava da mu oduzme život. Adam o tome izbacuje početni tvit koji je velikom brzinom odjeknuo na internetu, a publika je počela da deli njegovu priču

Kapetan Marvel 2 je film u kome radnja kreće od samih glavnih junakinja Kamele Kan, Monike Rambo i Kerol Denvers koje su primorane da rade zajedno kako bi spasile univerzum. 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand

O autoru