Na repertoaru bioskopa „Cineplexx u periodu od 21. do 27. decembra biće prikazana dva nova filma: „Božić bez plana i „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”.

Božić bez plana govori o porodici Baran i njihovoj ljubavi prema Božiću. To naročito važi oca Vinsenta koji jedino želi da praznike provede sa svojom porodicom. Do sada je porodica slavila ovaj praznik zajedno, ali ove godine, deca ne stižu da proslave Badnje veče sa njima. Vinsent odlazi u dom za penzionere i poziva usamljenu stanarku iz doma po imenu Monik kako bi provela praznike sa njima. Nakon što je Monik stigla sa svojom drugaricom Žan sve ukazuje na to da će ovo za njih biti lepo proveden Božić.

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo  je nastavak filma o superjunaku koji prati borbu između dobra i zla. Crni Manta se vraća jači nego ikada pre i spreman je da uradi sve da bi se osvetio Akvamenu. Jedini način da Akvamen pobedi je da se obrati za pomoć bivšem kralju Atlantide i svom bratu Ormu. Kako bi zaštitili svet od uništenja, oni će sve svoje razlike i nesuglasice morati da ostave po strani.

Ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa Cineplexx, kao i putem aplikacije CineplexxRS

O autoru