Na repertoaru bioskopa „Vilin Grad” u periodu od 15. do 21. februara naći će se šest novih filmova: „Sunce mamino“, „Madam Veb”, „Bob Marli: One love”, „Dobar šef”, „Škola magičnih životinja 2” i „Ekipa iz džungle 2: Svetska turneja”.

Sunce mamino je priča o jednom romantičnom sedamnaestogodišnjaku, Relji, koji usred organizovanja sahrane svoje bake shvata da je možda to dobar način na koji može da se približi devojci u koju je zaljubljen. Ovo je ljubavna komedija o odrastanju tinejdžera na ulicama Beograda u kojoj protagonista, Relja Noveski, žonglira s ljubavlju i smrću.

Madam Veb je triler o jednom od najmisterioznijih likova izdavačke kuće Marvel. Ovaj film prati Kasandru Veb, bolničarku na Menhetnu, koja otkriva nove stvari o svojoj prošlosti i usput upoznaje tri mlade žene koje moraju da rade zajedno i suoče se sa moćnim protivnikom.

Bob Marli: One Love slavi život legende koja je muzikom inspirisala mnoge. Ovo je priča o Bobu Marliju i njegovom putovanju do slave i revolucionarne muzike.

Dobar šef je komedija o vlasniku preduzeća za proizvodnju vaga koji pokušava da reši probleme radnika, kako bi dobio nagradu za poslovnu izvrsnost.

Škola magičnih životinja 2 je film nemačke produkcije. Ova avantura prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li probe proći glatko ili sa problemima? Uz organizovanje predstave, još se i pojavljuju čudne rupe u školskom dvorištu.Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misteriju i sve to kroz timski rad.

Ekipa iz džungle 2:Svetska turneja je francuski crtani film koji prati tim koji mora da pronađe protivotrov kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom penom koja eksplodira u dodiru sa vodom. Junaci ovog filma moraće da pretražuju planine, pustinje, okeane kako bi spasili svoju voljenu džunglu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad

O autoru