Na repertoaru bioskopa Cine Grand u periodu od 11. do 17. januara naći će se tri nova filma: „Generacija iz jajeta, Bela golubica: Čudesna priča i „Pčelar.

Film Generacija iz jajeta vodi u srce Njujorka gde napredne tehnologije koje se pojavljuju u bliskoj budućnosti čine svakodednvni život lakšim. Rejčel i Alvi su par koji u svetu tehnološkog napretka želi da dobije dete. Rejčel polazi za rukom da dobije mestu u Centru za reprodukciju gde joj se pruža mogućnost da se ostvari kao majka putem veštačkih materica. Ipak, njen partner Alvi koji je botaničar preferira prirodnu trudnoću. Na zajedničkom putu ka jednom cilju moraju zajedno sa terapeutom da shvate šta je ustvari prirodna trudnoća ali i kako tehnologija može da ih odvede do roditeljstva.

Bela golubica: Čudesna priča film je rađen po istoimenom romanu autorke Čuda, R.J. Palacio. Nove stranice knjige Čudo pričaju o Džulijanovoj borbi da pronađe sebe i svoje mesto u društvu nakon što je izbačen iz škole zbog nedoličnog ponašanja ka Augustu Pulmanu. Kako bi mu pomogla, njegova baka, koju tumaču Helen Miren, po prvi put mu priča svoju priču o hrabrosti kada ju je jedan dečak zaštitio od smrtne opasnosti onda kada su nacisti zauzeli Francusku. Njih dvoje su tada pronašli prvu ljubav u svetu koji su sami stvorili, a dečakova majka rizikovala je sve kako bi ih zaštitila. Bela golubica: Čudesna priča film je o dobroti, ljubaznosti i prošlosti u kojoj je sudbina umešala prste samo jednim činom dobrote.

Film Pčelar je akciono ostvarenje u kojoj glavnu ulogu tumači Džejson Stetam. Pčelar je tajna elitna organizacija za koju je radio Adam Klej, a koji trenutno vodi samački život i brine se o svojim pčelama. Međutim, kada njegova starija komšinica postane žrtva sistema u kome vladaju pohlepa i korupcija on se vraća u akciju. Sežući sve dublje za pravdom, on otkriva mrežu smrtnosnih prevara organizacije koja cilja najugroženije. Pokušavajući da odbrani sebe, komšinicu i sve ostale od FBI-ja i sopstvene zamene u Pčelarima on otkriva celokupan sistem korupcije koji predstavlja pretnju po društvo.

Ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa Cine Grand.

O autoru