Na repertoaru bioskopa „Cine Grand u periodu od 21. do 27. decembra biće prikazana tri nova filma: „Maša i medved: Još zabavnije, „Božić bez plana i „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”.

Maša i medved: Još zabavnije u duhu Božića prikazuje Mašinu avanturu od šume do grada. Međutim, kada nestašna Maša stigne na svadbu, nevolje kreću da se dešavaju. Od trke sa kolicima za tortu, preko igre sa mladinim velom do jurnjave sa golubovima, za Mašu i njene prijatelje svadba se pretvara u pravu avanturu. Ipak, u ovoj božićnoj bajci njihov jedini cilj je da probude magiju u srcima drugih.

Film Božić bez plana u centar stavlja porodicu Baran, pogotovo Vinsenta, oca kome je najvažnije da praznike provede sa svojom porodicom. Kako je Božić za njihovu porodicu sveti dan, do sada su ga uvek slavili zajedno. Međutim, ove godine, deca ne stižu da proslave Badnje veče sa njima. Vinsent i njegova supruga ne mogu ni da zamisle da Badnje veče proslavljaju sami. On odlazi u dom za penzionere i poziva Monik, usamljenu stanarku doma da provede praznike sa njima. Nakon što je Monik stigla sa svojom najboljom drugaricom Žan, one ubrzo kreću da se osećaju kao kod svoje kuće i sve ukazuje na to da će ovo za sve njih biti jedan nezaboravan Božić.

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo drugi je deo filma reditelja Džejmsa Vana. Sa glavnom ulogom Džejsona Momoe, prvi deo ovog filma predstavlja najuspešniji film DC-a ikada snimljen. Kako bi osvetio svog oca, Crni Manta u drugom delu filma vraća se jači nego što je ikada bio jer koristi moć crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu i odlučan je da porazi Akvamena. Svestan njegove snage, Akvamen ostavlja po strani sve nesuglasice koje je imao sa bratom Ormom, nekadašnjim kraljem Atlantide jer da bi porazili Crnog Mantu, spasili porodicu ali i ceo svet od razaranja, moraju da se udruže. U glavnim ulogama, pored Džejmsona Momoe, nalaze se i Patrik Vilson, Amber Herd, Nikol Kidman i ostali.

Ulaznice su dostupne na blagajni bioskopa Cine Grand

O autoru