Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Ideja za rešavanje zelenih izazova kao osnova takmičenja

Ana Stojanović 29.11.2022. Komentari

„Zelena startap škola” će se održati u Naučno-tehnološkom parku u periodu od 5. decembra do 11. decembra. Svi studenti, istraživački timovi i startapovi imaju pravo da se prijave, ali potrebno je napraviti timove od dva do pet člana. 

Foto: pexels.com

Škola će se realizovati kroz sedam modula, koji obuhvataju: radionice, predavanja i mentorske sesije. Preko ovog programa, polaznici će upoznati ekosistem, oprobaće se u radu u timu i naučiće kako doći do potrebnih investicija. 

Timovi koji prođu selekciju imaće zadatak da osmisle ideju za rešavanje datih zelenih izazova. Na kraju programa biće poseta Hakatona i tada će tri najbolja tima biti nagrađena. Nagrada za prvo mesto iznosi 3.500 evra, nagrada za drugo mesto iznosi 2.500 evra, dok nagrada za treće mesto iznosi 1.500 evra. Zelenu startap školu sprovodi Startap centar u okviru projekta Budući gradovi jugoistočne Evrope, koji podržavaju Naučno-tehnološki park i grad.

Više informacija o Zelenoj startap školi i prijava se nalaze na sajtu Startap centra. Prijave traju do petka, 2. decembra.

it,Zelena startap škola,Naučno tehnološki park,Startap centar,ekosistem,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.