Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Organizovan prvi „Luxoft Java Meetup”

Andrijana Popović 9.10.2022. Komentari

„Luxoft Java Meetup” održava svoj prvi meetup u ponedeljak, 10. oktobra, u periodu od 17.30, po srpskom vremenu, preko platforme Zoom. Meetup će biti organizovan kako na srpskom, tako i na engleskom jeziku.

Foto: unsplash.com

Na ovom meetup-u biće reči o tome šta se u budućnosti očekuje od novih verzija Jave, o večitoj borbi Java protiv Kotlina, kako što efikasnije raditi u internacionalnim i multikulturalnim diveloperskim timovima, kako izgleda proces zapošljavanja Java eksperata za 72 časa u Luxoftu.

Moderatori ovog meetup-a su Ekaterina Goncharenko i Irena Jerković. Za govornike su odabrani Mikhail Biriukov (vodeći programer softvera) Banking&Capital Markets, diveloper sa preko 3 godine iskustva programiranja u Javi Petar Jeremić i Ana Mijatović, koja je direktor sektora regrutacije u kompaniji Luxoft. Meetup se sastoji od uvoda i predstavljanja, od 17.30 do 17.40, zatim učesnici će imati priliku da čuju Mihaila Birjukova, od 17.40 do 18 časova, koji će govoriti o istoriji, ali i o budućnosti Jave. Zatim, od 18 do 18.10 časova, Ana Mijatović će pričati o procesu zapošljavanja u Loxoftu, ali i u budućnosti zapošljavanja Java stručnjaka, a za sam kraj Petar Jeremić će pričati o putu do uspešnog zapošljenja, ključnim momentima u pripremi za intervjue i o Javi u real-time projektima.

Sve dodatne informacije, kao i mogućnost prijave možete pogledati na sajtu

 

it,Luxoft Java,meetup,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.