Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Onlajn vebinar u sklopu Regionalnog sajma poslova

Andrijana Popović 12.10.2022. Komentari

U sklopu Regionalnog sajma poslova, koji se održava u periodu od 17. do 21. oktobra, realizovaće se vebinar na temu razvoja IT karijera u Srbiji u sredu, u utorak 19. oktobra od 18 časova, preko platforme Zoom.

Foto: unsplash.com

Na vebinaru će se pominjati i druge teme, kao što su: samostalna izgradnja portfolija, bez obzira na iskustvo, koji su očekivani nivoi strućnih znanja početnika, da li se više gleda stručno znanje početnika ili potencijal za napredovanje, šta očekivati na razgovoru za posao i kako izgleda proces napredovanja. Učesnici vebinara će imati priliku da saznaju koje tehnologije odabrati, da li je bolje fokusirati se na jednu tehnologiju ili na više odjednom, na šta obratiti pažnju na razgovoru za posao, gde je granica između potpunog početnika i juniora i da li je formalno obrazovanje obavezno ili ne.

Za moderatora vebinara je određena Bojana Ćirić, sa sajta HelloWorld.rs. Gosti vebinara će biti: viši menadžer razvoja iz kompanije Hyperoptic Predrag Milutinović, IT rekruter Iva Vlastelica, koja radi u kompaniji CreateQ i softverski inžinjer i šef razvoja softvera iz NETCONOMY-a Boban Đorđević.

Učešće na vebinaru je besplatno. Svi zainteresovani se mogu prijaviti ovde

it,IT karijera,vebinar,Regionalni sajam poslova,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.