Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Aplikacija za pronalaženje ideja

Jovana Ilić 17.7.2022. Komentari

Preplavljeni smo društvenim mrežama – njihov izbor je sve veći. Ipak, među svim poznatim i manje poznatim društvenim mrežama izdvaja se Pinterest zbog kreativnosti koju pruža. Najbitnije je to što ovoj aplikaciji svako može pristupiti i otvoriti profil, jer je potpuno besplatna.

Foto: pixabay.com

Društvena mreža Pinterest je velikom brzinom uspela da se probije na sam vrh najkorišćenijih mreža u svetu. Ona omogućuje korisnicima da organizuju i podele lepe stvari koje nađu na internetu. Predstavlja odličnu aplikaciju za pronalaženje novih ideja. Pinterest je pogodan za one koji se bave dizajnom i ostalim kreativnim poslovima. Na praktičan način možete prikupiti sadržaj i izabrati ono što volite da pratite. Sami tvorci Pinteresa imali su cilj da povežu ljude u celom svetu preko iste sfere interesovanja. Sadržaj čine fotografije, animacije i video-snimci. 

Ova društvena mreža je drugačija zbog samog načina korišćenja, ali i zbog i ljudi koji je koriste. Jedno od osnovih pravila je da se poštuju drugi ukusi i interesovanja. Na Pinterestu se članovi trude da budu svoji, drugačiji i posebni. Interfejs na Pinterestu je jednostavan, pa u nekoliko klikova možete lajkovati, komentaristi i repinovati – tačnije prebaciti sliku u svoju tablu. Sadržaj pretražujete putem ključnih reči, a on je raznovrstan i sadrži: modne ideje, ideje za dekoraciju enterijera i eksterijera, kulinarske ideje, poslovne ideje, ali i savete i edukativna ostvarenja. Mogućnosti su brojne, a Pinterest je namenjen svim društvenim grupama. 

Izvori: srbodroid.combeleske.com

it,pinterest,Društvena mreža,Dizajn,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.