Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Predavanje „Inovativni menadžer današnjice” za mlade preduzetnike

Natalija Jović 28.6.2022. Komentari

U sredu, 29. juna, s početkom od 12 časova, održaće se predavanje „Inovativni menadžer današnjice” u hibridnoj formi, tačnije biće uživo na Naučno-tehnološkom parku u VIP Sali za sastanke na trećem spratu uz onlajn-prenos.

Foto: unsplash.com

Teme ovog predavanja biće mnogobrojne, a u fokusu su kako motivisati ljude da budu kreativniji i kako ih uvoditi u poslovne procese. Takođe, na predavanju će se odgovarati na pitanja, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za ovaj događaj popunjavanjem formulara putem linka. 

Ovaj događaj deo je serijala Valorizacija znanja koji zajednički realizuju Naučno-tehnološki park i Euinfonis, sa ciljem da se obezbedi proces dijaloga i učenja u svim sektorima, naročito među mladima i mladim preduzetnicima, negujući snažnu kulturu valorizacije znanja, preduzetništva i inovacija, tržišno-korisnog znanja. Sve korisne savete izneće predavači: osnivač Webelinxdev i suvlasnik preduzeća Webelinxgames Dimitrije Petković i serijski preduzetnik i osnivač kompanije Fitapss.srbija i suosnivač Hampiness CDB Ognjen Radić.

 

it,predavanje,Naučno tehnološki park,inovacije,preduzetništvo,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.