Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

IT

Besplatni kurs „Agilni projektni menadžment u IT-u”

Andrijana Milenković 13.6.2022. Komentari

U saradnji sa kompanijom „Badin.soft” IT škola „IT BootCamp” pripremila je kurs koji se održava onlajn i počinje 25. jula.

Foto: unsplash.com

Na ovom kursu polaznici će steći osnove projektnog menadžmenta, upoznati se sa agilnim metodologijama, vrednostima i principima. Kroz praktičan rad učesnici mogu da nauče kako da planiraju i vode IT projekte i kako da koriste alate softvera za projektni menadžment. Stručnost predavača i celovitost programa, uz motivisanost i posvećenost, može dovesti svakog do željenih pozicija u IT. Na ovom kursu će se steći znanje za rad na tri pozicije Projektni menadžer, Scrum master i Product owner. Kurs je namenjen polaznicima bez programerskog predznanja. Potrebno je da polaznik zna aktivno koristi računar, to jest da zna da kuca, koristi internet i fajlove. Kurs traje ukupno deset nedelja, odnosno devet nedelja predavanja i jedna nedelja bez predavanja. Predavanja će se održavati četiri puta nedeljno, radnim danima od 18 do 22 časa, a namenjena su državljanima Srbije sa trajnim prebivalištem na teritoriji Srbije.

Agilni pristup projektnom menadžmentu pojavio se devedesetih godina, zbog potrebe za povećanjem otvorenosti u vođenju softverskih projekata. Cilj je da se, uz redovne isporuke proizvoda u fazi razvoja, kontinuirano prate zahtevi klijenata, da se brzo reaguje i da se vrše izmene u skladu sa potrebama klijenata i stanjem na tržistu. 

Prijava traje do 14. juna putem ovog linka.

 

 

it,menadžment,agilni projekat,badin soft,IT BootCamp,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.