Udruženje Štek House želi da proširi svoj tip, stoga je raspisan godišnji konkurs za sve zainteresovane, koji je otvoren do 28. januara u ponoć. Kako navode, kandidati koji ispoljavaju kreativnost, otvoreni su za timski rad, oni koji poseduju organizacione veštine i interesovanje za društvenu angažovanost, pozvani su da se prijave.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti popunjavanjem onlajn formulara. Kandidati se putem tog formulara mogu izjasniti koji sektor ih zanima: PR i društvene mreže, logistika, projektni tim, aktivnosti organizacije besplatnih muzičkih radionica ili organizovanje humanitarno-memorijalnog koncerta Jovanovo sunce.

Udruženje Štek House predstavlja platformu koja je nastala sa ciljem da unapredi život mladih i pruži podršku u realizaciji njihovih ideja radi spajanja edukativnih, kulturnih, ekoloških, stvaralačkih, ali i komercijalnih aktivnosti. Udruženje organizuje izložbe, predavanja, radionice.

Pored toga, oni se zalažu za umrežavanje mladih iz Niša sa mladima iz drugih gradova i država u Evropi, a sve zarad dizanja svesti i zagovaranja dijaloga na različite teme. Štek House nastoji da promoviše pozitivnost, kreativnost, humanost, volonterizam, mlade i talentovane ljude.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti putem imejl adrese: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

O autoru