„Inicijativa” organizuje projekat „Pravi heroji” koji će trajati od januara do februara. Projekat se sastoji od trodnevne obuke koju će držati iskusni predavači iz različitih oblasti i koja će pomoći učesnicima u njihovom istraživačkom radu, pisanju priča i kreiranju podkasta „Pravi heroji”. Rok za prijavu je do subote, 20. januara.

Za učešće u projektu mogu da se prijave mladi novinari, istraživači, studenti društvenih nauka, dramskih umetnosti, ali i drugi zainteresovani mladi od 18 do 30 godinaUčešće u aktivnostima tokom trajanja projekta je obavezno, dok će troškovi smeštaja, ishrane i puta tokom trajanja projektnih aktivnosti biti pokriveni od strane organizatora.

Potrebno je da svi zainteresovani pošalju svoju biografiju i kratko motivaciono pismo na imejl adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. sa naznakom Pravi Heroji – prijava – ime i prezime. Uz to, potrebno je i da svi zainteresovani popune upitnik putem linka.

Tim Inicijative će od pristiglih prijava izabrati po 15 najboljih, od čega pet istraživača/ica, pet novinara/ki i pet studenata dramskih umetnosti.

Svi zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije o aktivnostima putem linka

O autoru