Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Konkurs za Letnju školu novinarstva Južnih vesti

Jovana Živanović 6.7.2018. Komentari

Redakcija onlajn portala Južne vesti organizuje Letnju školu onlajn novinarstva koja će trajati od 30. jula do 3.avgusta. Prijave traju do 16. jula u ponoć.

Foto: www.curata.com

Pored predavanja koja će držati urednici i novinari Južnih vesti, budući novinari će tokom Letnje škole biti u prilici da teorijska znanja primene u praksi kroz svakodnevni rad u posebno formiranoj redakciji, koju će voditi bivši urednik Vranjskih i bivši predsednik NUNS-a Vukašin Obradović. Prepodnevna predavanja biće teorijska i polaznici će učiti o  tehnikama onlajn novinarstva, upotrebi savremenih softverskih i hardverskih alata, pravilnom korišćenju društvenih mreža, pretragama javno dostupnih baza podataka, a popodne će imati priliku da rade u posebno formiranoj veb-redakciji. Deo tekstova nastalih u okviru Letnje škole će biti objavljen i u Južnim vestima, a učesnici će pored praktičnog znanja dobiti i mogućnost za dugoročnu saradnju.

Konkurs je otvoren za sve one koji žive i rade na jugu Srbije, a prijave slati popunjavanjem onlajn formulara najkasnije do 16. jula u ponoć.

konkurs,novinarstvo,Južne vesti,praksa,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.