Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Pet minuta za tebe sa Lazarom Filipovićem

Anđela Jeremić 22.7.2022. Komentari

Organizacija mladih „Pet minuta za tebe”, u petak, 22. jula održaće Instagram lajv za ljubitelje društvenih mreža, a pogotovo aplikacije Tik Tok. Specijalni gost će biti Lazar Filipović, a početak je zakazan za 18 časova.

Foto: unsplash.com

Društvene mreže su postale naša svakodnevica. U poslednje vreme, jedna od najzastupljenijih je postala platforma Tik Tok. Na ovom lajvu, zainteresovani će moći da čuju nešto više o tome, kao i o temama mentalnog zdravlja, negovanja kože, ličnom iskustvu i kako izgraditi svoju ličnost, s obzirom da je specijalni gost jedan od najuticajnijih Tik Tokera koji se bavi ovim temama – Lazar Filipović. Pored toga, on je student i bavi se modelingom. Moderator i domaćin ovog lajva biće PR organizacije Ana Lapčević. 

Pet minuta za tebe je nevladina i neprofitna omladinska organizacija koja je osnovana radi ostvarivanja ciljeva u oblasti brige o mladima i njihovog doprinosa razvoju ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, mentalnog zdravlja, ekologije, preduzetništva, kulture i sporta. 

Lajv će se održati putem zvaničnog Instagram profila organizacije

društvo,5 minuta za tebe,organizacija,Lazar Filipović,instagram,Tik Tok,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.