Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Otvorene prijave za kreativnu radionicu za decu „Mali dizajneri”

Petra Stamenković 22.6.2022. Komentari

EU info kutak organizuje radionicu pod nazivom „Upoznajmo Francusku – Mali dizajneri”, radionica će biti održana 25. juna od 12 časova. Radionica je namenjena najmlađim kreativcima, koji će pomoću svoje mašte stvoriti najrazličitije kreacije u duhu francuske mode.

Foto: unsplash.com

S obzirom na to da je Francuska kolevka mode, modna dizajnerka Jelena Dimitrijević će sa mališanima, u uzrastu od šest do dvanaest godina, dizajnirati modne dodatke za leto, ukrašavati ih detaljima i ručno oslikavati. Imajući u vidu da nam se leto bliži, mališani će svojom maštom moći da dizajniraju najzanimljivije i unikatne šešire i torbe za plažu. Ova radionica pruža priliku deci da se zabave, steknu nova iskustva i pokažu svoje dizajnerske veštine ili čak i skrivene talente. Svako dete će moći kući da ponese svoju kreaciju.

Zbog ograničenog broja mesta, roditelji koji žele da prijave svoju decu za učešće na radionici mogu to da učine popunjavanjem formulara, rok za prijavu je 24. juna do 17 časova ili do popune kapaciteta. Prednost prilikom popunjavanja grupa imaju deca koja prethodno nisu učestvovala na radionicama iz ovog serijala.

 

 

društvo,radionica,EU info kutak,Francuska,moda,dizajniranje,kreativnost,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.