Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

„Forum omladinske politike” ove godine u hibridnom formatu

Milena Živanović 4.11.2021. Komentari

„Krovna organizacija mladih Srbije” 16. novembra organizuje „Forum omladinske politike” u hibridnom formatu, delom uživo, a delom preko Zoom-a. Početak je zakazan za 11 časova. 

Foto: unsplash.com

Ovaj događaj KOMS tradicionalno organizuje jednom godišnje od 2017. godine. U pitanju je jednodnevni događaj gde je omogućeno mladima da ravnopravno učestvuju zajedno sa predstavnicima institucija u procesima donošenja važnih odluka za unapređenje položaja mladih u Republici Srbiji. Ove godine je tema Zdravlje mladih, jer su baš mladi društvena grupa sa specifičnim problemima i potrebama, zato ovoj temi treba posvetiti posebnu pažnju.

Događaj će biti organizovan u saradnji sa najvažnijim mađunarodnim, nacionalnim i lokalnim institucijama i njihovim predstavnicimaPrijave su otvorene do 8. novembra i mogu se prijaviti mladi koji imaju između 15 i 30 godina, koji žive na teritoriji Srbije. Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka, a više informacija o satnici i ostalim detaljima se može saznati na njihovom sajtu.

društvo,mladi,zdravlje,važne odluke,forum omladinske politike,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.