Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

Četvrta konvencija pop kulture

Jelena Ilić 19.12.2020. Komentari

„Džedajski pokret iz Ništa” organizuje četvrtu po redu konvenciju pop kulture pod nazivom „Džedajkon 4.0” koja će se održati 20. decembra onlajn preko zvanične Fejsbuk stranice i Diskorda. Početak je zakazan za 14 časova. 

Foto: unsplash.com

Prvenstveno, ovaj onlajn događaj baviće se kulturnim i edukativnim sadržajem, ali ujednom baviće se ljudima i njihovim pričama koje mogu da pomognu ostatku zajednice, koja je za svojim malim ekranima. Organizacija je takođe planirala aktivnosti poput panela i debata posvećenim aktuelnim temama - knjigama (pisac Kosingas sage, Aleksandar Tešić, i pisac knjige Anomalija, Dejan Hristov), serijama (Queen's Qambit - gošća je aktuelna prvakinja u šahu Srbije, Sandra Đukić, La Casa De Papel - gostovaće glumica koja igra u srpskom filmu koji je nominovan za Sokara i Zlatni Globus ove godine i niški glumac i reditelj) i igrama (Dota VS Lol). Druga aktivnost je radionica za roditelje i njihove mališane, treća - Cosplay i Kpop takmičenje, Free play Among us, Jedi Talks - inspirativne ljudske priče i najzad dodele nagrada Džedajskog viteza

Najzad, program će i obuhvatati humanitarnu akciju, u toku čitavog programa slediće poziv široj zajednici da učestvuje i šalje SMS poruke za Nišliju Marka Mladenovića, kojem je u decembru potrebno 19.000 eura za dalje lečenje (Fondacija Budi Human - Da Marko pobedi opaku bolest).

društvo,džedajski pokret,konvencija,pop kultura,knjige,igre,serije,radionica,humanitarna akcija,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.