Prijava

[SDL] Studentski Dnevni List

Pretraga

Društvo

„Multimedijalna škola novinarstva” kao prilika za mlade novinare i studente

Jelena Ilić 11.3.2020. Komentari

Media i reform centar raspisao je konkurs za novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva za sve zainteresovane novinare, blogere, studente novinarstva i srodnih smerova koji žele da se oprobaju u kreiranju medijskih sadržaja. Rok za prijavljivanje kandidata je 31. mart.

FOTO: mediareform.rs

Multimedijalno obrazovanje podrazumeva usvajanje novih veština iz oblasti istraživačkog i online novinarstva, digitalnog marketinga i podkasta, fotografije, etike i autorskih prava. Predavanja će se održavati u sali Media i reform centra, ali i na terenu, uz posete drugim medijskim kućama ili izvan Niša, o čemu će polaznici biti blagovremeno obavešteni. Za Multimedijalnu školu novinarstva se mogu prijaviti i oni koji žele da steknu nove veštine i znanja iz te oblasti. Osim mogućnosti za praktičan i samostalan rad, polaznici će nakon završetka ove škole i uspešno obavljenih zadataka dobiti sertifikat.

Multimedijalna škola novinarstva je besplatna za sve odabrane polaznike, a prijave se vrše slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na mejl .

Obrazovanje,novinarstvo,mediji,Media i reform centar,multimedijalna skola novinarstva,studenti,

Komentari

Morate biti registrovani i prijavljeni da biste ostavili komentar.